Praktijk rijbewijs B

 

Auto-opleiding

Je rijbewijs halen is een eenmalige investering waarvan je een leven lang profijt hebt. Een rijbewijs voor de auto maakt je onafhankelijk en je kunt gaan en staan waar je wilt. Daarom is de keus voor een rijopleiding bij de juiste verkeersschool zo belangrijk.

Het rijbewijs B geeft de bevoegdheid tot het besturen van een personenauto met aanhangwagen tot 750 kg.(inclusief laadvermogen)    -    aanhangwagen mag inclusief laadvermogen niet meer wegen dan ledig massa motorvoertuig.    -    totaal niet boven 3500kg.

Lesmateriaal

Voor de praktijk gebruiken wij een VW golf en een VW jetta.

Praktijk

 Door middel van deze compacte middenklasse te gebruiken is dit een zeer aantrekkelijke leswagen. Wij verzorgen rijles voor een ieder. Dit alles gebeurt in en om Assen, want niet alleen in Assen rijden is voldoende voor een kwalitatieve opleiding. Wij verzorgen dus niet alleen een opleiding voor het examen, maar ook voor een meerwaarde na het examen.

Instructiekaart

Bij je eerste rijles ontvang je van je instructeur een lesboekje. In je lesboekje kun je je lesafspraken noteren en de betaling daarvan laten paraferen. Daarnaast gebruiken wij een instructiekaart, hierop noteert je instructeur na iedere rijles je vorderingen. Hierdoor kun je zelf zien hoe je ervoor staat en waaraan je nog moet werken.